Gel, spray, tabletter (22 varer)

Er du generet af blister?

Det er forskelligt fra person til person, hvad der giver blister. For de fleste hjælper det at undgå tandpasta med skummemiddel (SLS/NLS) og særlige fødevarer (især citrusfrugter). Det er også vigtigt at bruge en blød tandbørste, som ikke generer tandkødet, da det også kan give blister. Men heldigvis er der hjælp at hente. Hos Den glade mund har vi særlige produkter som lindrer smerterne ved udbrud, og samtidig lægger en beskyttende hinde.

Vores produkter fra GUM anbefales af vores tandplejer som de bedste på markedet. Du finder både gel og spray som kan bruges mange gange om dagen, efter behov. Vi har også et stort udvalg af bløde kvalitetstandbørster, som er skånsomme mod tandkødet.

Det er ikke alle mennesker som får blister. Men når man først er blevet ramt een gang, så er det vigtigt at man ikke provokerer tandkød og slimhinder, som får dem til at bryde frem. 

Blister er i virkeligheden små sår. Derfor kan du med stor fordel også bruge mundskyl med klorhexidin, for at forebygge ekstra ubehag ved infektion i blisterne.

Klorhexidin er det mest anerkendte middel mod infektioner i mundhulen. Så hvis du kan forhindre infektioner i dine blister, så gør de mindre ondt, og så heler de også hurtigere. 

Den Glade Munds pakkeløsning - blister & sår
Den Glade Munds pakkeløsning - Mundtørhed

Er din mund tør?

Mundtørhed rammer 20% af voksne mennesker på et tidspunkt. Årsagerne er mange, lige fra alder, medicinforbrug og til kroniske sygdomme. Det vigtigste er at man sikrer sig at få nok at drikke. Spyttet er utrolig vigtigt for vores tandsundhed. Det både renser og smører tænder og tandkød. Derudover så indeholder det også mineraler og enzymer som sikrer tandsundheden, og starter fordøjelsen af fødevarerne.

Ved mundtørhed er risikoen for caries, tandkødsbetændelse, paradentose og mundsvamp højere.

Derfor er det vigtigt at kompensere for det manglende spyt.

Hos Den Glade Mund tilbyder vi både tandpasta, mundskyl, mundgel og mundspray som effektivt lindrer ved mundtørhed, og samtidig giver en langvarig effekt. Du kan bruge dem lige så mange gange om dagen, som du har behov for. Det afgørende er at du føler at din mund er fugtig hele døgnet.

Har du dårlig ånde?

Hos Den Glade Mund har vi flere produkter som hjælper ved dårlig ånde. Ofte er årsagen gammel plak, som gemmer sig mellem tænderne. Tungen kan også gemme på meget som giver dårlig ånde. Så det er godt at bruge en tungerenser hver dag. Vores tandplejer anbefaler at du supplerer med produkterne fra Halicontrol.De neutraliserer de stoffer der er årsagen til dårlig ånde. I serien fra Halicontrol finder du både tandpasta, mundskyl og sugetabletter.

De arbejder sammen ved at neutraliserer de flygtige svovlforbindelser fra bakterierne, som er årsagen til den dårlige ånde. 

Den Glade Munds pakkeløsning - dårlig ånde
Prolacsan med mælkesyrebakterier

Vil du styrke din munds forsvar, helt naturligt?

Munden indeholder over 700 slags bakterier. De er en del af vores naturlige forsvar, så dem skal vi værne om. Ved sygdom i tænder og tandkød ændres balancen, så forsvaret ikke virker som det skal. Det kan skyldes sygdom, mundtørhed og for meget plak.

1 tablet af vores Prolacsan probiotika, tilfører 1,2 mia. sunde mælkesyre bakterier svarende til 100 liter yoghurt. Din mund vil elske det!

FAQ spørgsmål:

Hvordan kan jeg lindre min mundtørhed?

Mundtørhed kan være rigtig ubehageligt. Manglende spyt giver også stor risiko for sygdomme i tænder og tandkød.

Hos Den glade mund finder du et bredt sortiment af produkter, som med aktive ingredienser, øjeblikkeligt og langvarigt afhælper mundtørhed.

Derudover har vores autoriserede tandplejer også udvalgt en række produkter, som styrker en sund og naturlig bakteriflora, som er afgørende for at bevare sunde tænder, og et sundt tandkød.

Vi har både tandpasta, mundskyl, mundspray og mundgel som hjælper mod mundtørhed. Vi har også sugetabletter som gør at du danner meget mere spyt, og sugetabletter som genskaber den naturlige sunde bakterieflora i munden.

Spyttet er det flydende guld, som vores tandplejer plejer at sige. Faktisk så bliver det ofte undervurderet hvor vigtigt det er.

Hvis vi mangler spyt, så er det ligemeget hvor ofte og hvor godt vi børster vores tænder.

Hvordan kommer jeg af med mine blister?

Mange mennesker får blister af skummemiddel i tandpastaer, og syrlige fødevarer.

Hos Den glade mund har vi et bredt udvalg at milde tandpastaer uden skummemiddel.

Derudover har vores tandplejer også udvalgt en række produkter, som med aktive ingredienser hurtigt lindrer ved blister, og mindre sår.

Vi vil anbefale dig at bruge vores produkter fra AftaClear. Der ligger lang tids forskning bag deres produkter, og de virker!

Kan mælkesyre bakterier give en bedre tandsundhed?

Ja, mælkesyre bakterier (probiotika) er en helt unik, og naturlig måde til at opnå en god tandsundhed.

Når forskellige påvirkninger skaber ubalance i den naturlige bakterieflora, er der risiko for huller i tænderne, blødende tandkød, og paradentose.

Der findes en lang række påvirkninger. Men et stærkt forsvar, med en naturlig sund bakterieflora er alt afgørende for tandsundheden.

Hos Den Glade Mund er vi forhandlere af Prolacsan probiotika, som kun må sælges af tandplejere, tandlæger og apoteker.

Det hele handler om at genskabe balancen.

Hvordan virker Tooth mousse?

Tooth mousse er en særlig slags creme, som er virkelig effektiv til behandling af overfladisk caries, syreskader, tandfølsomhed og dental fluorose.

De særlige ingredienser mætter tand overfladen med mineraler, og giver en glattere overflade.

Vores autoriserede tandplejer har oplevet store resultater, hos de patienter som har brugt den. 

Tilbage til toppen