Tandbørster (60 varer)

Vælg det bedste

Hos Den Glade Mund gør vi det nemt og enkelt, med vores søgefunktion. Du har simpelthen mulighed for at vælge ud fra hvis du har et særligt behov.

 • Har du følsomme tænder?
 • Har du brug for en ekstra effektiv tandbørste, har du paradentose?
 • Har du brug for en med et særligt lille børstehoved?

Og vi sælger ikke ud fra, om den har et smart design, men om den opfylder vores tandplejers professionelle krav til at den skal give mening, være effektiv og brugervenlig.

Og vi sætter også en ære i at vores mundplejeprodukter generelt er behagelige at bruge, så man nemmere får dem brugt.

 • Har du problemer med følsomme tandhalse?
 • Tandkødsbetændelse?
 • Eller paradentose?

Så lad os hjælpe dig. Når du bruger vores søgefunktion (særlige behov), så er du sikker på at du vælger det bedste for dig.

Vores tandplejer er specialist i tandbørster. Og ja, der er stor forskel på dem. Så vælg den som er bedst til lige præcis dig.

Det sikrer dig den bedste plakfjernelse, og dermed den bedste mundhygiejne.

I bund og grund er vores ønske, at vise dig vejen ud af den forvirrende jungle af mundplejeprodukter.

Perfekt tandbørstning daglig
Philips Sonicare den perfekte el-tandbørste

Er du i tvivl?

Kender du det? Man står i supermarkedet og aner ikke hvad man skal vælge, og især ikke når det gælder noget så kedeligt som mundplejeprodukter. Men det skal jo købes.

 • Skal jeg vælge ud fra pris?
 • effekt?
 • troværdighed?
 • bæredygtighed?
 • klimavenlighed?
 • reklamer?
 • Eller hvad pokker skal jeg vælge ud fra?

Så er du ikke den eneste som bliver forvirret.

Men bare rolig. Vi gør valget meget nemmere for dig, og du kan trygt stole på os. Vi har mange års erfaring med at vejlede i de bedste produkter.

Hos os kan du prioritere bæredygtighed og klimavenlighed, uden at gå på kompromis med kvaliteten og effekten. Alle vores produkter er testet og udvalgt af vores tandplejer.  

Og hvis der er noget du bliver i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os. Vi svarer altid hurtigt. Både på telefon og mail.

Kvalitet frem for alt

Vi har udelukkende fokus på kvalitet og lækkerhed. Og lækkerhed er også en kvalitet.

Uden at nørde for meget i det, så skal du vide at det er en hel videnskab. F.eks. antallet af børstehår varierer meget, uden af man lægger mærke til det, når man køber den.

Og så står man pludselig med en tandbørste i munden som ikke børster godt nok, eller er alt for hård eller ubehagelig at bruge.

Men det har vores tandplejer heldigvis helt styr på. Vi har tandbørster med op til 20 gange flere børstehår, end hvad mange af de andre har. Schweiziske Curaprox, som er et af vores ynglingsmærker, er eksperterne i det. Og de er virkelig nørder til fingerspidserne, når det drejer sig om tænder og mundpleje.

Så overlad det faglige til os, og gør din mund glad og sund med en helt ny oplevelse. Vi vil altid prioritere kvalitet frem for kvantitet.

Du kommer aldrig til at finde smarte designs hos os for designets skyld. Og du kommer heller aldrig til at finde produkter, som kun er valgt ud fra en ny trend, eller en smart markedsføring.

Vi har hjertet med i alt det vi tilbyder. Både vores tandplejeprodukter, vores gratis rådgivning og vores kundeservice. Vi er her ikke kun for at tjene penge, men også for at skabe en bedre tandsundhed for dig og dine

Curaprox det bedste af det bedste
Curaprox børne tandbørster

Børn

Hvad var det nu lige tandplejeren eller tandlægen sagde sidst du var der?

Det kan være svært at huske. Så derfor har vores tandplejer, under -Rådgivning-, lagt detaljerede instruktioner og gode tips, til fri afbenyttelse, så du kan få din mundhygiejne top tunet.

Er det ikke meget sjovere at børste tænder på en bestemt måde, når du ved hvorfor du skal gøre det?

Og når man så begynder at kunne mærke effekten, så bliver det endnu sjovere. Også når du opdager at du kan spare penge på dine tandlægeregninger!

Ved du godt at det er plak som er årsagen til alle sygdomme i tænder og tandkød? Ved du også at plak i virkeligheden kommer fra de sunde bakterier vi allesammen har i munden?

Ved du så også hvorfor vi får plak? Det er når de sunde bakterier får lov til at sidde for længe på vores tænder, fordi vi ikke fjerner dem. Så får de mulighed for at formere sig uhæmmet.

Du har garanteret (også) prøvet at vågne op en morgen efter en bytur, og mærket den der lodne fornemmelse på tænderne. Det er plakken der er i gang. Så det går faktisk stærkt.

Alle vores produkter er udvalgt med stor omhu. Vi prioriterer altid kvalitet frem for kvantitet. Vores drøm er ikke bare at kunne sælge (det vil vi også gerne), men at få lov til at hjælpe folk til at få en bedre tandsundhed.

Vi er ikke som de andre webshops! Derfor har du også mulighed for rådgivning, helt gratis. Så ring eller skriv, og så får du kompetent

Vejledning

Og ja, vi indrømmer gerne at vi er nørder og entusiaster, men hey! det er lige præcis derfor, at vi kan gå op i vores specialiserede webshop med liv og sjæl.

Hvis du skulle være i tvivl om noget, så skriv eller ring til os. Vores ambition er at hjælpe så mange mennesker som muligt til at få sundere tænder.

Stort udvalg af tandbørster

The Humble bambus tandbørster

Rådgivning der giver mening

Du får det hele hos os. Hos Den Glade Mund kan du, som noget helt unikt, også få personlig rådgivning.

Rådgivning som gør en forskel for dig. Vi er alle forskellige, og vores behov er forskellige.

Når du køber dine tandplejeprodukter hos os kan du altid finde råd under -Rådgivning-, men hvis du har brug for mere personlige råd, så er vi klar til at hjælpe dig.

Vores tandplejer har mange års erfaring med at rådgive. Og hun går op i det med liv og sjæl. Fordi hun brænder for det.

Og vi gør det helt gratis, for det handler nemlig ikke kun om at tjene penge. Det handler især om at gøre en forskel.

 

Den Glade Mund - den professionelle webshop

Din ordre leveres så hurtigt som muligt. Ofte sender vi samme dag.

Vi er e-mærke certificeret, som er din garanti for en sikker og troværdig handel.

Vi er meget seriøse, både med vores produkter, og vores kundeservice. Og det sætter vi en stor ære i.

Hvis du har brug for at kontakte os, så hører du typisk fra os samme dag, og senest inden for 24 timer.

Vores varelager har vi styr på, og vi har sjældent udsolgte produkter.

Der er ikke noget mere irriterende end dårlig service, så det prioriterer vi også meget højt. Vi er først tilfreds når du er tilfreds.

Få rådgivning hos Den Glade Mund

Udvalg af Bambus tandbørster fra The Humble

Bæredygtighed

Hos Den Glade Mund, har vi også bæredygtige og klimavenlige produkter. 

Vi følger hele tiden med, når der kommer nye mundplejeprodukter. Alle vores produkter bliver valgt ud fra en faglig begrundelse, så du ikke behøver at være i tvivl om kvaliteten. Vores tandplejer har nemlig personligt udvalgt dem allesammen. 

Vi er meget stolte af vores bambus tandbørster fra The Humble. Der er solgt flere end 35 mill. verden over.

Og det er der en rigtig god grund til. De er designet af svenske tandlæger. De er produceret bæredygtigt og klimavenligt.

Skaftet er 100% bambus, og børstehårene er fremstillet af en særlig slags nylon, som er let nedbrydeligt.

Så helt uden plastik!

Derudover så støtter man, med hvert køb, The smile fonden som står for tandsundhedsprojekter for udsatte børn verden over.

Udvalget er stort, både i farver og blødhed. Til voksne har vi både sensitiv, blød og medium. 

Og til børn og babyer er de allesammen naturligvis meget bløde.

FAQ spørgsmål:

Hvordan finder jeg ud af hvilken tandbørste jeg skal vælge?

Alle vores mundplejeprodukter er udvalgt med vores tandplejers faglige ekspertise. Så kvaliteten er helt i top.

Vi har testet dem, og ved at de både virker, og kan gøre en forskel. Så når du vælger ud fra en af vores kategorier, kan du trygt stole på, at du har valgt den helt rigtige.

Vi har ikke valgt vores produkter ud fra om de har et smart design. Men om de er brugbare og effektive, og lever op til vores tandplejers kvalitetskrav.

Så giver det nemlig også mening for dig at bruge dem, og så har du lyst til at bruge dem. Vi viser dig en vej ud af junglen af mundplejeprodukter.

Vi er først glade når du er tilfreds (og har fået super sunde tænder).

Vores ambition er at vise dig en vej ud af tandplejejunglen, så du ikke længere er i tvivl om hvad du skal vælge.

Og det gælder både for dig og dine børn.

Og husk at 1 god er bedre end 2 dårlige. Og med det så mener vi at det altid er bedre at børste tænder 1 gang grundigt om dagen, frem for 2 eller 3 gange knap så grundigt.

Det handler altid om at fjerne plakken. Så meget som muligt. Og hvis du gør det godt nok 1 gang om dagen, så er det altid bedre end flere gange om dagen, hvor det er knap så godt. 

Hvilken slags tandbørste er den bedste?

Der er meget stor forskel. Vores er alle valgt, som de bedste på markedet, ud fra vores tandplejers erfaring og ekspertise.

Det er en hel videnskab, og der er meget stor forskel på kvaliteten, og antallet af børstehår. Jo flere børstehår, jo tættere en tandbørstning får man.

Den skal være blød nok til at den ikke slider tænder og tandkød, og samtidig være effektiv nok til at fjerne plakken.

Tænderne bliver ikke mere rene med hårde børstehår. Plak er nemt at børste væk. Og tænderne kan ikke blive mere rene når de først er blevet rene. Resten er kun slid på tænder og tandkød. 

Og et smart design gør den ikke bedre. Du kan altid trygt stole på at vores mundplejeprodukter er top kvalitet. For vi har mange års erfaring.

Faktisk så har vores tandplejer 25 års erfaring. Og det er hende som har startet denglademund.dk. Så derfor kan du tryg vælge det som er bedst for dig og dine børn.

Der stilles ingen krav til at designe og producerer mundplejeprodukter. Derfor er markedet enormt, og mange af dem bliver produceret udelukkende med fokus på salg.


Så vælg dine produkter med omhu. Det lyder måske banalt, men en tandbørste skal opfylde nogle krav før at den er effektiv nok, og ikke gør nogen skade.

Hvad sker der hvis jeg glemmer at børste mine tænder?

Faktisk er det for de fleste menneskers vedkommende, kun nødvendigt at børste tænder en gang om dagen, for at forebygge huller i tænderne og sygdomme i tandkødet.

Men så skal man være en "super børster", for at være på den sikre side, og der skal børstes om aftenen. Det er ikke et spørgsmål om hvor mange gange om dagen, men måden man børster på.

Da det for mange mennesker kan være svært at børste tænderne helt rene, og det også kan være svært i en travl hverdag, anbefaler vi at man børster tænderne to gange om dagen, med en fluor tandpasta.

Men der sker naturligvis ikke noget ved at man springer over en gang imellem. Det gør vi også!

Plak er ikke farligt hvis vi bare sørger for at der ikke er for meget af det, og det ikke sidder for længe.

Plak kommer fra de naturlige sunde bakterier som vi allesammen har i munden, og som er en del af vores immunforsvar. 

Bakterierne klæber sig fast på vores tænder, og det må de godt. Men hvis de får lov til at sidde fast i dagevis, så ændrer de sammensætning, og bliver mere aggressive.

Og det er først når de får lov til at blive aggresive at de får mulighed for at lave huller i tænderne, og tandkødsbetændelse.

Hvordan børster jeg bedst mine tænder?

Vores tandplejer anbefaler at man for det første bruger en tandbørste af god kvalitet. Det vil sige at den skal både være effektiv nok, og så skånsom at den ikke gør skade.

Vores tandbørster er top kvalitet, og udvalgt med vores tandplejers ekspertise.

Så handler resten om måden du gør det på. Gør tandbørsten våd, og fordel tandpastaen i munden før du starter.

Vær systematisk. Øverste og nederste tænder for sig. Indersiden og ydersiden for sig.

Børst med små cirkler på tandkødskanten, og følg tandrækken hele vejen rundt, fra første til sidste tand.

Vær koncentreret, og undlad at lave andet imens. Det kan være en fordel i en periode at tælle antallet af cirkler, f.eks. 20 cirkler hvert sted før du flytter tandbørsten videre. 

Vidste du godt at vi børster længst tid det sted vi starter? Og vidste du også godt at vi altid starter det samme sted?

Hvis du er i tvivl kan du med fordel bruge vores farvetabletter (sladrepiller), der tydeligt viser om der er steder du har misset. Det kan være at du kender dem fra børnetandplejen.

De gør plakken rød. Og så er det bare at børste til det røde er helt væk.

Hvordan undgår jeg at børste for hårdt?

Mange mennesker (typisk mænd) børster for hårdt. Og det gøres jo i en god mening.

Men tænderne kan ikke blive renere end rene. Så alt ud over det er bare unødvendig slid.

Man kan faktisk komme til at lave en slags paradentose på sig selv. Når man slider på tandkødet, trækker det sig, og knoglen neden under forsvinder i takt med.

Det er det der sker, når man får blottede tandhalse.

Vores Curaprox tandbørster er helt exceptionelle. Med usædvanlig mange usædvanlig bløde børstehår.

Det er måden du børster på, og antallet af børstehår, som afgører om du børster godt nok.

Curaprox fås både til baby, børn, og til voksne med 5460 eller 12460 bløde børstehår.

12460 er luksus udgaven. Den er lidt dyrere, men er absolut pengene værd. 

Soniske eller roterende bevægelser?

Helt logisk set, hvad slider så mon mest på tænder og tandkød? Og hvad er mest skånsomt?

Mikrovibrationer, eller rotationer?

Mikrovibrationer fjerner skånsomt plakken. Rotationer fjerner også plakken, men fungerer i virkeligheden som en "vinkelsliber", som vores tandplejer plejer at sige.

Vores tandkød har ikke godt af mekaniske slid. Det der typisk sker med tiden, er at tandkødet trækker sig tilbage, så tandhalsen bliver blottet.

Tandhalsen er ikke beskyttet af emalje, så den er derfor mere sårbar over for slid. 

En roterende tandbørste har frit slag for at slide på både tandkødet og tandhalsen, i modsætning til en med soniske bevægelser.

Så vælg din el tandbørste med omhu.

Vi anbefaler altid en sonisk el tandbørste, da der er mindre risiko for slid. 

Og vores tandplejer har set mange skader på tænder og tandkød, hos de mennesker som bruger en roterende tandbørste. Både tandkød som har trukket sig tilbage, og tandhalse som er begyndt at blive udhulet.

Vi både elsker og anbefaler Sonicare, da den lige præcis har de mikrovibrationer som effektivt fjerner plakken, uden at gøre skade.

Vores tandplejer har selv brugt den i rigtig mange år, og hun har også anbefalet den til alle hendes patienter.

Tilbage til toppen