GC (5 varer)

Tilføjer til indkøbskurvenVaren blev lagt i indkøbskurven.
Tooth Mousse Recaldent - Jordbær
Tooth Mousse Recaldent - Melon
Tooth Mousse Recaldent - Mint
Tooth Mousse Recaldent - Tutti-Frutti
Tooth Mousse Recaldent - Vanilje

100 års erfaring

GC er nok det ældste dentalfirma i verden. Det blev grundlagt i 1921, og har udviklet sig til et anerkendt firma på verdensplan.

De har som det første dentalfirma vundet prisen Global excellence award winner.

Deres produkter spænder vidt fra forebyggelse til avancerede tandlægebehandlinger, som bruges dagligt af mange tandlæger og tandplejere verden over.

Noget helt andet end en tandpasta

Toothmousse er en plejende creme til emaljen.

Den særlige kombination af ingredienser mætter og opbygger emaljen med kalk og mineraler.

Recaldent CPP-ACP binder sig til tændernes biofilm (den naturlige hinde som altid sidder på tænderne) og mætter overfladen med calcium, kaseinprotein og fosfationer.

Toothmousse bruges i alle de tilfælde hvor tænderne har tabt, eller er i risiko for at tabe mineralstoffer:

Toothmousse har en meget lækker cremet konsistens, og findes i forskellige friske smagsvarianter.

Toothmousse tandpasta
Alt hvad du behøver mod tandfølsomhed

Tandfølsomhed

Den del af vores tænder som er beregnet til at være synlig, er dækket af emalje. Emaljen er det hårdeste væv i kroppen.

Det beskytter mod mange års slid, og påvirkninger af nerven.

Hvis vi børster for voldsomt på tandkødet, så trækker det sig tilbage, så tandroden bliver blottet.

Og da tandroden ikke er dækket af emalje, så er der direkte adgang til de små kanaler ind til nerven i tanden.

Det gør at nerven kan mærke hver gang vi spiser eller drikker noget koldt, varmt eller surt.

Så pas godt på dit tandkød.

Brug altid en blød tandbørste og en tandpasta uden for meget slibemiddel.

Lad vær med at børste tænder mere end 2 gange om dagen, og børst højst i 2 minutter.

Kalk er tændernes grundsten

Vores tænder er primært opbygget af kalk. Og kalk og syre går ikke så godt sammen, med mindre man skal gøre rent på badeværelset.

Hver gang der kommer syre på emaljen, så opløses en lille del af kalken.

Hver gang vi spiser eller drikker noget med syre, så forsvinder der en lille mængde kalk.

Og hver gang vi spiser eller drikker noget med sukker, så omdanner bakterierne i munden sukkeret til syre.

Så syrepåvirkningen kommer både fra syren og sukkeret i det vi spiser og drikker.

Heldigvis er det så smart at vores spyt indeholder nok kalk til at normalt kunne mætte emaljen hver gang der har været en syrepåvirkning.

Det er først når vi indtager sukker eller syre for mange gange i løbet af dagen, at spyttet ikke kan følge med.

Og så begynder tænderne at miste kalk, og så får vi huller i tænderne og/ eller syreskader.

Undgå at børste tænder den første halve time efter du har drukket eller spist noget syreholdigt (eller kastet op), for ellers børster du den opløste kalk væk.

Alt hvad du behøver til huller i tænderne

Tilbage til toppen